Start Stars Hot News! Koker španijel pojeo biserne minđuše koje je Princ William poklonio devojci

Koker španijel pojeo biserne minđuše koje je Princ William poklonio devojci

SHARE

Princ William, sin pokojne Lady Di, svojoj je verenici, Kate Middleton, za rođendan poklonio biserne minđuše. Skupoceni poklon ipak, nije zaživeo dugo već je samo dan nakon Kateinog 28. rođendana misteriozno nestao. Kada se probudila, buduća princeza primetila je da su minđuše, koje je ostavila na ormariću pokraj kreveta, preko noći nestale. Šokirana Kate odmah se bacila u potragu, a ubrzo je videla nagrizenu kutijicu koja je bila ispod kreveta.

“U njenu sobu ušao je koker španijel Otto i pojeo biserne minđuše. Sedeo je na rubu Kateinog kreveta, zadovoljno je gledao i oblizivao šape”, ispričao je blizak prijatelj 28-godišnjakinje za Daily Mail. Očajna Kate nakon toga je nazvala verenika, Princa Williama, kako bi mu prenela žalosnu vest.

“Kada mu je rekla da je njen ljubimac pojeo njegov rođendanski poklon, William se počeo smejati. Rekao joj je da pričeka dok minđuše ne izađu kroz drugu rupu”, tvrdi izvor. Ipak, Kate nije bila oduševljena njegovim predlogom da izvadi minđuše iz kakice svog ljubimca pa joj je Princ rekao da se ne mora brinuti jer će dobiti nove.

OSTAVI KOMENTAR