146
Koji slavni parovi će se razići ove godine?

Koji slavni parovi će se razići ove godine?

146
SHARE

Ako je verovati vodećim kladioničarima u Velikoj Britaniji, najveće šanse da okončaju svoju vezu imaju glumica Elizabeth Hurley i igrač kriketa Shane Warne.

Bukmejkeri iz Williama Hilla već su uspešno predvideli da je došao kraj braku Katy Perry i Russela Branda, a sad za jednu uloženu funtu na Elizabeth Hurley dobijate četiri, ukoliko se ona zaista raziđe s svojim dečkom do kraja godine. Iza njih su Brangelina kao i Beyonce i Jay-Z. Ipak, kvote na njih mnogo su veće – na jednu uloženu funtu dobićete čak 25 ukoliko ovih parovi raskinu svoje veze.

Kad je reč o klađenju na to koja će slavna ličnost prva završiti u zatvoru, bez premca je Lindsay Lohan!  Ona je toliko ubedljiv favorit, da kladionice na 11 uloženih funti daju samo 10 ukoliko se to desi, a slede je Courtney Love, George Michael i Charlie Sheen.

8 KOMENTARA

  1. Aj molim vas nemojte lupati….Sta ako se Katy razvodi,ne mora da naci da ce ju i Beyonce i Angelina i ostali popularni parovi….A za zatvor….Pa ko ne bi pogodio da ce Courtney,Lindsay i Charlie ici u zatvor… :D

  2. a sta vas briga ko ce se razici u ovoj godini? boze,nemate pametnija posla nego da predpostavljate -.- boze,boze.
    I BEYONCE I JAY-Z SE NECE RAZICI!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.