186
Koja slavna ličnost je zaradila najviše novca prošle godine?

Koja slavna ličnost je zaradila najviše novca prošle godine?

186
SHARE

Časopis Parade je objavio rang listu slavnih osoba koje su zaradila najviše novca prošle godine.

Na prvom mestu jeste Oprah Winfrey sa fantastičnih 315 miliona dolara, iako njena nova TV stanica OWN beleži lošije rezultate nego što se očekivalo.

Nju sledi pokojni Michael Jackson sa 275 miliona, a u top 10 su još bend AC/DC, Johnny Depp, Beyonce, Jay-Z, Lady GaGa, Sandra Bullock, Ellen DeGeneres i Ryan Seacrest.

18 KOMENTARA

 1. MICHAEL, MICHAEL, MICHAEL, MICHAEL, MICHAEL. . . . MY LOVE MY LOVE MY LOVE . . . MJ je objasnio neke stwari. . . xaxaxax. . . narawno sto nekada ne stawe sliku sa BAD-a . . . -.- . . . xaxaxax. . .

 2. Opra, mamu joj . . . uf, kretenka! 
  A za ovo drugo mesto. . . SERETE! Majkl zaradio? Zar se ne sećate šta je bilo 25. juna 2009? :roll: 
  Možete samo reći da su ovi kreteni iz Sony-ja i još mnogo njih zaradili NA NJEMU!

 3. Ma svejedno, smoothy, nije to to. . . :( Ne znam. . . ponekad me takav bedak uvati kad samo pomislim da on više nije sa nama. . . :'( I iskreno, jedino što me sada interesuje je da ga barem ispoštuju, što nisu uradili. Ni SONY, a ni drugi ljudi. Jadna deca! :(

 4. Jebo ti pas mater, japi! Gubi se odavde! Nemoj više nikad da si stavio Majklovo ime u ta odvratna, štrokava usta! Pu, seljačino jedna! Da bog da ti se prsti osušili!

 5. Ma ništa posebno. . . pokušavam da nateram sebe da bar pročitam pravo. . . :lol:
  Sutra ću verovatno odgovarati. . . Koji baksuz. Baš na rođendan. . . . c.c.c.
  Pa dopisivale smo se preko krstarice, ali sam je upoznala preko moje b.f.f. 
  Njih dve su se upoznale preko te krstarice. :)

 6. @japi mozemo nas dve biti i gore jel ti jasno??? Smaras! mislim da si pao razred nekoliko puta posto izgleda da ne znas da se izrazavas! MOgu samo da zamilsim koliko godina imas :roll: !

 7. @malla kako ti je opra super. . . zena je dwolicna i prica ono sto joj se stawi u usta. . . :roll: , . . kada je mj na wrhuncu karijere mj je super dusa od coweka, a kada nije, odwratan fuj . . . msm sow je supera ali ona :roll:

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.