Start Stars Hot News! Kobra koja je zbrisala iz zoološkog vrta ima profil na Twitteru i...

Kobra koja je zbrisala iz zoološkog vrta ima profil na Twitteru i ponude za Vogue

SHARE

Kobra koja je prošle nedelje šmugnula iz zoološkog vrta u Bronksu i za koju se veruje da još uvek slobodno i srećno luta ulicama Njujorka, sada ima i Twitter profil.

Prvi tweet joj je bio: “Hvala ekipi iz filma `Madagaskar` što su mi dali ovu ideju”. Nakon toga je krenula u turneju gradom i u noćni izlazak na karaoke gde je pevala pesme benda Whitesnake.

“Trenutno obilazim Njujork u stilu `Seks i grada`. Totalno sam Sssamantha”, napisala je na Twitteru. Kad nije u šetnji, kobra tvrdi kako odseda samo u dimnjacima najboljih hotela. Tako je u sredu uveče prespavala u hotelu Hilton. Inače, ne voli da “tweetuje” pre nego što popije jutarnju kafu, a nakon toga je spremna za diskutovanje o bilo kojim temama, od politike do mode.

“Donald Trump planira da se kandiduje za predsednika?! Ne brinite se, ja ću to rešiti. Gde je tačno Trump Tower?”, izjavila je. Usudila se da prokomentarišei najavljenu turneju Charlieja Sheena pa je napisala: “Sudeći prema nepisanim pravilima Twittera, mislim da bih sad trebala da najavim međugradsku turneju komičnih predstava, zar ne Charlie Sheen i Conan O’Brien?”.

Zbog svoje svestranosti dobila je poziv i da se pojavi u redakciji modnog časopisa Vogue koji je inspirisan upravo kobrom ceo prolećni editorijal posvetio odeći, obući i torbama zmijskih uzoraka kao i nakitu u obliku zmije.

OSTAVI KOMENTAR