Start Stars Hot News! Ko su zvezde sa najboljim modnim ukusom?

Ko su zvezde sa najboljim modnim ukusom?

SHARE

Lady Gaga, Michelle Obama, David Beckham, Javier Bardem te još 40-ak imena iz sveta poznatih, bogatih i moćnih našlo se na listi najbolje odevenih osoba u 2010. godini. Magazin Vanity Fair po 71. put je odabrao ceo set glumaca, muzičara, sportista, reditelja, manekenki, modnih dizajnera i pripadnika aristokratije, što političke, što one u doslovnom smislu, koji imaju najviše stila i ukusa. S obzirom na to kakvim bogatstvima raspolažu, nije im teško zadovoljiti svoje modne ukuse.

Lady Gaga je, uprkos potpunoj ekstravaganciji u odevanju, zadovoljila stručni sud Vanity Faira te pronašla svoje mesto na listi. Kao najdraže dizajnera navodi Armanija, Alexandra McQueena, Pradu te kaže kako joj kao accessories uz odevnu kombinaciju može poslužiti bilo šta, od sudopera do telefona. Na listi je svoje mesto pronašao i glumac Jake Gyllenhaal, koji kao je svoj modni uzor ističe Clinta Eastwooda. David Beckham najviše voli nositi Diorove farmerice i belu majicu dok se Javier Bardem toliko uživi u aktuelnu ulogu na kojoj radi da ponekad čak i nosi istu odeću kao lik kojeg glumi kako bi ga što bolje shvatio.

Image Hosting by imagefra.me

Među najbolje odevenim našli su se i dizajner Alber Elbaz, glumac Alec Baldwin, reditelj Martin Scorsese, supruga britanskog premijera Samantha Cameron, francuska prva dama Carla Bruni Sarkozy, glumice Carey Mulligan i Diane Kruger te mnogi drugi.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR