Start Akcije Ko je za dobru žurku? Re:Produkcija vam poklanja 3×2 karte za Pool...

Ko je za dobru žurku? Re:Produkcija vam poklanja 3×2 karte za Pool Party Beograd

SHARE

Beogradski POOL PARTY se ove godine prvi put održava u našoj prestonici u organizaciji promoterske kuće Re:Produkcija i uz podršku Tuborga i TOP FM Radija, a organizatori vam poklanjaju 3×2 karte za ovaj jedinstveni događaj!

Domaćoj publici predstaviće se popularni inostrani i domaći DJ-evi na potpuno novoj i nesvakidašnjoj vrsti zabave.Posebnom ambijentu doprineće lokacija žurke koja je smeštena na otvorenom beogradskom kupalištu Milan Gale Muškatirović, nekadašnji 25. Maj. Glavna zamisao i ideja POOL PARTY-a je da našim sugrađanima u toplim letnjim danima pruži odličnu zabavu na otvorenom bazenu uz mogućnost rashlađenja i uživanja u muzici na jednom mestu. Na očaravajućoj bini koja će biti smeštena na sredini olimpijskog bazena nastupiće tri DJ-a iz Srbije i dva gosta iz inostranstva.

Više informacija o ovom događaju možete pronaći ovde.

Ukoliko želite da osvojite jedan od tri kompleta za dve osobe pošaljite nam svoje ime, prezime i broj telefona na bravoportal@gmail.com a u subject stavite “Pool Party”. Imena dobitnika objavljujemo u petak, 8. juna!

OSTAVI KOMENTAR