Start Stars Hot News! Ko je ovde lud: tabloidi ili Britney Spears?

Ko je ovde lud: tabloidi ili Britney Spears?

SHARE

Britney Spears je ”opet poludjela”, barem tako javljaju američki mediji, koji svoju nekadašnju princezu prate u stopu. Nakon što je odmah nakon Nove godine javljeno da je Britney u novogodišnjoj noći dala nogu čoveku s kojim je trebalo da se smiri i ponovo se počela čudno ponašati – razgovarati sama sa sobom i pričati gluposti pred novinarima te ponovno počela ostajati bez kose – pevačicu su počele gnjaviti stare paranoje. Tako je Britney ovih dana uverena da u grmlju oko njene kuće čuče čudni ljudi koji je proganjaju i to je sve više živcira.

Takođe, nakon što je nekoliko nedelja nakon turneje odležala u krevetu, Britney je počela mučiti nesanica te je komšije često viđaju kako noći provodi šetajući po kvartu, a nekolicina njih policiji je prijavila kako se ponekad iz rezidencije Spears noću čuju čudni zvukovi, nalik na ljudske vriskove, pa pretpostavljaju da Britney opet ima svoje uobičajene napade ludila.

Ipak, dosad je niko još nije snimio ni u kakvom ludom ponašanju, obrijane glave ili kako vozi s detetom u krilu, tako da je sve gore spomenuto zapravo nagađanje američkih tabloida, koji su po svojem starom običaju puni “pouzdanih i porodičnih bliskih izvora”. Britney nagađanja o novom talasu ludila još nije komentarisala, ali svi čekamo da se oglasi: objašnjenje će, ne sumnjamo, biti urnebesno zabavno!

OSTAVI KOMENTAR