737
Ko je ona? Niall Horan se zbližio sa prelepom brinetom

Ko je ona? Niall Horan se zbližio sa prelepom brinetom

737
SHARE

null

Niall Horan ovaj vikend iskoristio je da se dobro odmori a proveo ga je u društvu drugarice Laure Whitmore ali i zgodne brinete koja mu je zaokupila pažnju.

Njih dvoje viđeni su u Londonu a izvori za EntertainmentWise govore kako su delovali vrlo blisko. “Sedeli su jedno pored drugog a Niall ju je zagrlio. On nikad nije bio zainteresovan za Laura na taj način ali je izgledalo da se odlično zabavlja s brinetom.” Mediji još ne objavljuju više informacija o pomenutoj devojci, dok je s druge strane časopis The Sun još jednom objavio kako je Niall u vezi s manekenkom Zoe Whelan. Izgleda da je mladi pevač uspeo sve da nas dovede u nedoumicu!

IZVOR: Life Content

32 KOMENTARA

  1. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

    PA SLATKA JE MNOOOOOOOOOOGOOOOOOOOOO… ALI……<3

  2. @andjelaThEwAnTeD….PERKA 4EVER….P I J…T I N……NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH…TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU……….EMA-KRALJICA…ANA I NEMANJA-GOLUPCICI……Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy…….dajana-srce moje..NESA I JASNA…. ko je sladak?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.