Start Stars Hot News! Ko je nova misteriozna devojka Liama Paynea?

Ko je nova misteriozna devojka Liama Paynea?

SHARE

liam payne

Liam Payne nedavno je izazvao haos među Directionerima nakon što je u intervjuu za GQ izjavio da nije singl, ne želeći da otkrije ko je njegova nova devojka. Mediji pišu da je identitet ove misteriozne devojke sada otkriven, te da se radi o Sophiji Smith, devojci sa kojom je on išao u školu.

Prema pisanju lista The Mirror, pevač One Directiona toliko je zaljubljen u 13-godišnju Sophiju, da je preleteo preko 8.000 kilometara iz svog doma u Vulverhamptonu, do Los Anđelesa, kako bi bio pored nje. Izvor blizak Liamu otkrio je za medije: “Liam se stvarno zaljubio u nju. NJihova veza postaje sve ozbiljnija, veoma brzo.” Ako su ove glasine istinite, Sophia je Liamova prva devojka otkako je u maju raskinuo sa Danielle Peazer.
U Mirroru pišu i da su Liam i Sophia zajedno išli u St. Peter’s školu, te da su nedavno viđeni zajedno u izlasku u jednom klubu u Londonu. Prošle nedelje, Sophia je navodno doletela sa Liamovom majkom Karen, tatom Geoffom i sestrama Nicolom i Ruth da posete pevača kada je sa One Directionom nastupio u Los Anđelesu. Ona je navodno viđena kako posmatra koncert prošlogpetka iz VIP lože, te da se družila sa Perrie Edwards i Eleanor Calder.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR