359
Ko je Courtney Stodden?

Ko je Courtney Stodden?

359
SHARE

Kantri pop pevačica je izazvala pravu buru, ali ne svojom muzikom, već udajom za 35 godina starijeg glumca.

Courtney je stupila u brak s Dougom Hutchinsom koji nam je poznat iz filma The Green Mile i serije Lost, a svog muža upoznala je jer oboje rade za istu produkcijsku kompaniju. Ova 16-togodišnjakinja je iz Sijetla i kako sama za sebe kaže, glumila je u nekim reklamama i promoviše jednu teretanu. Mlada devojka visoka je 160 cm i teška 44 kg, a njene mere su 36-23-34.

Njena majka Krista kaže da potpuno podržava njen brak: “Potpuno ih podržavamo. Doug je sjajan čovek i volimo ga”, dodala je.

Par se venčao 20. maja, a pošto je Courtney maloletna, morala je da obezbedi pristanak svojih roditelja. Oko njenih godina vode se velike polemike, pa mnogi sumnjaju da je zapravo mnogo starija.

7 KOMENTARA

  1. kako je ulickana!!!!
    izgleda kao da ima 28-31,2god….
    NA PRVOJ SLICI SE OMOTALA USA ZASTAVOM KAKO VOLI DA KOPIRA GAGAU KAO I KE$HA…..msm…..FANOVI KE$HE NEMOJ TE SE LjUTITI ALI ISTINA JE….
    GAGA4ever!!!!!!!!!!!!!!!!YOU`R LITTLE MONSTTER`s!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. @JuStIn BiEbEr’S GiRl♥ BeliEbEr FoReVeR♥JuS BiB♥I….L….O….V….E….Y….O….U….J….U….S….T….I….N♥ (brt,dugačko ti ime :D) Pa u pravu su oni koji kažu da ne veruju da ona ima 16 godina..Jel se tebi čini da ona ima silikone?! :D Pozz

  3. Па замислите је без шминке,изгледала би као да има 16 година…Мсм…Али ја када сам је чула како “пева”,била сам згрожена…Риба нема појма!!!xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.