Start Stars Hot News! Ko će se sve pojaviti na MTV VMA 2013? Selena Gomez i...

Ko će se sve pojaviti na MTV VMA 2013? Selena Gomez i Taylor Swift dodate na listu prezentera!

SHARE

taylor selena

Slavni reper Drake poslednji je muzičar koji je dodat na spisak izvođača na ovogodišnjoj dodeli MTV Video Music Awards, a organizatori ne prestaju da objavljuju slavna muzička imena koja će se pojaviti na ceremoniji, uključujući i Selenu Gomez i Taylor Swift.

Pored Selene i Taylor, nagrade će prezentovati Jared Leto iz grupe “Thirty Seconds To Mars”, pevačica Emeli Sande i reper A$AP Rocky. Na ceremoniji koja će biti održana u Barclays centru u Bruklinu 25. avgusta, na sceni će se naći i trenutno najveće muzičke zvezde koje će izvesti svoje najnovije hitove. Među njima će biti i kanadski reper Drake, koji će izvesti numeru “Started From The Bottom”, vodeći singl sa njegovog novog albuma “Nothing Was The Same”, što će biti njegovo prvo TV izvođenje ove pesme. Premijere novih singlova imaće i Katy Perry i Lady Gaga, sa “rivalskim” pesmama “Roar” i “Applause”, dok će Kanye West izvesti pesmu “New Slaves” sa svog albuma “Yeezus”.
Dobru zabavu obećavaju i Robin Thicke, Miley Cyrus, Bruno Mars i Macklemore i Ryan Lewis, koji se takođe nalaze na listi izvođača.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR