235
Ko će se pridružiti Justin Bieberu u svemiru? Na spisku putnika su...

Ko će se pridružiti Justin Bieberu u svemiru? Na spisku putnika su Katy Perry, Beyonce, Jay-Z…

235
SHARE

PARIS :  Nrj tour concert

Justin Bieber je u četvrtak postao još jedan od putnika na letu za svemir koji organizuje kompanija “Virgin Galactic”, a on će se pridružiti brojnim drugim zvezdama koje su još ranije rezervisale karte.

Na spisku se tako nalaze Angelina Jolie i Brad Pitt kao i Beyonce i Jay-Z, koji čak želi da snimi prvi spot u svemiru, što hoće i Biebs! Tu su zatim Kate Winslet i njen muž Ned RockNroll (inače nećak vlasnika “Virgin Atlantica”, Richarda Bransona) koji su besplatno dobili karte, jer je slavna glumica spasila život Bransonovoj majci 2011. godine. Komičar Russell Brand takođe je rezervisao jedno mesto, a izgleda da će isto učiniti i njegova bivša supruga, Katy Perry. Od glumačkih zvezda tu su još Ashton Kutcher kao i Leonardo DiCaprio. Karta za let u svemir inače košta 250 hiljada dolara a na listi čekanja trenutno je 65 hiljada ljudi!

IZVOR: Life Content

24 KOMENTARA

  1. srecan vam put u svemiru i brzo se vratite na zemljuu .ko ima pare moze svuda da ide pa cak u svemiru ,a onaj ko nema apare nemoze nigde da ide ..ima se -moze se …sta ih briga za nas …..ali nema veze .Srbiju ce da obidju ali kada nemaju vise gde da svrate dodji ce u Srbijuu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.