251
Ko će glumiti Elizabeth Taylor? Glavne kandidatkinje Megan Fox i Lindsay Lohan

Ko će glumiti Elizabeth Taylor? Glavne kandidatkinje Megan Fox i Lindsay Lohan

251
SHARE

Nakon nedavnih spekulacija da će Lindsay Lohan tumačiti legendarnu Elizabeth Taylor u filmu o ljubavi filmske dive i Richarda Burtona, konačno je stigla i potvrda da je mlada glumica u pregovorima za spomenutu ulogu.

“Razgovarao sam direktno s Lindsay, kao i s njenim predstavnicima, ali sam razmatrao i druge glumice, uključujući i Megan Fox”, izjavio je Larry Thompson, izvršni producent filma za E!News.

Iako se Lohan još uvek navodi kao prvi izbor, njen privatni život mogao bi uveliko da utiče na to hoće li na kraju i dobiti ulogu. Naime, Lohan je do marta još uvek na uslovnoj kazni. Njena direktna konkurentkinja Megan Fox takođe nije poznata po uzornom ponašanju pa bi se nakon otkaza sa hit filma “Transformersi” mogla žestoko boriti za ovu ulogu.

9 KOMENTARA

  1. Ja bih vise volela da Megan glumi….Jeste li gledali reklamu za Armani kozmetiku?Ako ste gledali onda znate zasto je Megan bolja….A i Linzi ne bih volela zbog svega ovoga i to…Ali bih volela da bude ponovo normalna….

  2. Realno Megan je puno lepsa od Lindsay,ali s druge strane Lindsay je puno bolja glumica nego Megan.Ako ste gledali film Jennifers body znat cete o cemu govorim.Megan jeste lepa ali je veoma losa glumica :)
    Btw Nema nista protiv Megan,naprotiv veoma je volim,ali ovo je ipak surova stvarnost :)

  3. nadam se Lindsay, jer ona ZNA da glumi i ima talenta, megan je samo plasticna kurva. Lindsay je prosla kros sve i svasta i mislim d abi se dobro snasla u ulozi posto je i Elizabeth imala tako tezak period u svom zivotu…

  4. Slazem se da je Megan lepsa a Lindsay bolja glumica,ali po mome misljenju ni jedna nije za tu ulogu,jer je Elizabeth zracila prirodnom lepotom i imala je obline dok su ove dve previse u fazonu novog Hollywooda suvise su namazane i jako su mrsave za ovu ulogu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.