274
Ko će biti novi sudija u The Voice-u: Rita Ora i Emeli...

Ko će biti novi sudija u The Voice-u: Rita Ora i Emeli Sande moguće naslednice Jessie J

274
SHARE

rita ora

Pošto je Jessie J objavila da napušta šou The Voicem, već su se pojavile spekulacije o tome ko bi mogao da je zameni na mestu sudije, a kao potencijalne kandidatkinje pominju se imena britanskih pevačica Rite Ore, Emeli Sande i Palome Faith.

Producenti su stavili ove tri muzičke zvezde na vrh liste želja za Jessienu naslednicu, i navodno su ih već kontaktirali u nadi da će neka od njih prihvatiti poziv. Producenti su se navodno nadali da će uspeti da angažuju Adele, ali su shvatili da je to nerealno i nemoguće. Jessie je juče objavila putem Twittera da napušta šou u kojem je bila sudija u prve dve sezone.

esande

“Jessie mora da zameni ženski izvođač. Bilo bi sjajno kada bi mogli da dovedu nekoga ko je mlad i aktuelan. Paloma Faith, Rita Ora i Emeli Sande su prve na njihovoj listi želja mladih talenata”, kaže izvor za The Mirror.

paloma

Izvor: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Jessie, ponavljam ima jedan od najboljih glasova svih vremena. Ne bih volela da je zameni neko ko ne ume bas da peva. Kao sto je i sama Jessie rekla, volela bi da je zameni neko ko ce ulagati mnogo truda u The Voice-u , kao sto je to Jessie radila

  2. pa moguce,lepo bi bilo….ja sam skoro saznala da Emeli ima tetovazu na srpskom jeziku…ako zagledate,ispod vrata se moze videti i na ovoj slici :)

  3. Volela bih da Rita bude zato sto je nekako otkacenija od ove dve, @Beyonces biggest fan(Bow down bitches) nije bitno koja ima bolji glas zato sto ce biti sudija :)

  4. @mssTeaSykesRule(moj twitter username)…TW-best boybend forever… ima napisano “volim te adame” možda je baš na hrvatskom mislila xd šalim se svejedno je xd

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.