388
Ko bi to rekao? David Beckham je Belieber i Selenator!

Ko bi to rekao? David Beckham je Belieber i Selenator!

388
SHARE

null

David Beckham poznat je kao veliki ljubitelj hip-hopa, ali njegov kolega iz Pari Sen Žermena, Zlatan Ibrahimović, otkrio je kako Becks obožava Selenu i Justina!

Švedski napadač kaže da su on ali i Davidovi saigrači ostali u šoku kad su na njegovom iPodu videli brdo Selinih i Jusovih pesama! “Gledali smo šta on to sluša a na spisku je bila gomila pesama Selene Gomez, Justina Biebera i Jonas Brothers. Očekivali smo neke kul engleske rokere ili hip-hop. Lepo je znati da David Beckham nema dobar ukus za sve stvari”, rekao je Zlatan. Nama se čini da će ga milioni Beliebera i Selenatora rado primiti u svoje redove i konstatovati kako je sa Becksovim muzičkim ukusom sve u savršenom redu!

IZVOR: Life Content

24 KOMENTARA

  1. A ako slusa Selenu i Justina to znaci da nema dobar ukus??? o.O hahahahh pa valjda svi imamo pravo da slusamo ono sto nam prija i to ne mora da znaci da nemamo dobar ukus jer su sve pesme podjednako dobre i svako se pronalazi u odredjenim muzickim zanrovima ukoliko taj Zlatan slusa rok i hip-hop ne mora da znaci da su sve ostale pesme glupe i da ko ih slusa nema dobar ukus -.-”

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.