Start Stars Hot News! Kiss ponovo napada: “Madonni nije mesto u Rokenrol kući slavnih”

Kiss ponovo napada: “Madonni nije mesto u Rokenrol kući slavnih”

SHARE

Samo nekoliko dana nakon što je izvređao Rihannu i njenu muziku, Gene Simmons iz grupe Kiss okomio se i na Madonnu i Deborah Harry iz grupe Blondie. Tokom jednog intervjua izjavio je kako pevačicama nije mesto u Rokenrol kući slavnih pa je to sve nazvao jednom velikom šalom.

null

Dodao je kako su momci iz benda razmišljali kako da reše taj problem: “Razmišljali smo o tome i odgovor je sasvim jednostavan, kupićemo Kuću slavnih i otpustiti sve koji rade tamo”. Ozbiljno smatram da je uvreda da Madonna i Blondie uđu u nešto što se zove Rokenrol kuća slavnih. Ko zna koji će drugi disko izvođači još doći tu? One bi trebale biti u Dens kući slavnih, jer je to što one rade, plešu”, izjavio je Gene, a s njim se složio i gitarista benda Paul Stanley koji je izjavio: “Rokenrol kuća slavnih dosegla je tačku kada mora grebati da nađe izvođače koje bi mogli uvesti svake sledeće godine”.

U aprilu će u Rokenrol kuću slavnih ući Madonna, Blondie, Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys, Pete Seeger, Patti Smith i Guns N’ Roses.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR