310
Kings of Leon savetuju One Direction: Oduzmite telefone devojkama s kojima ste...

Kings of Leon savetuju One Direction: Oduzmite telefone devojkama s kojima ste u provodu!

310
SHARE

NY: The World Premiere of Tri Star Pictures, ONE DIRECTION: THIS IS US

Rokeri iz sastava Kings of Leon cene svoje kolege iz benda One Direction, pa ih upravo zbog toga upozoravaju na činjenicu da će neke devojke pokušati da ih iskoriste.

“Ako pravite zabavu u svojoj hotelskoj sobi, pored vrata bi trebalo da bude kutija u koju će devojke ostavljati svoje telefon – to je ono što vas može uvaliti u nevolje. Svaki telefon ima kameru”, priča bubnjar Nathan Followill. Sa druge strane, pevač Caleb Followill savetuje momke da se drže onoga u čemu su najbolji i da ne pokušavaju da na silu pređu u rokere, jer su slavu stekli u pop vodama. “Nemojte prelaziti u rokere ili tako nešto. Već ste stigli tamo gde biste trebalo da budete, imate sopstveni muzički stil i fanove, ne menjajte to ko ste.”

Celebrities On The 'Late Show With David Letterman'

Da u Kings of Leonu zaista cene One Direction, potvrdio je upravo Nathan koji kaže kako je bio presrećan nakon što je shvatio da ga Harry Styles prati na tviteru. Međutim, on ističe da su to odmah učinile i hiljade Directionerki, ali iz potpuno drugog razloga! Mislim da sam dobio barem 20.000 sledbenika kad me je zapratio Harry. Tinejdžerke mi šalju poruke i traže mi da im sredim dejt s njim!”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

14 KOMENTARA

  1. Ovo za kameru je totalno tacno.Svaki telefon ima kameru i one mogu to da snime i onda da ispadne svasta.
    A i ovo za rokere je tacno.Mislim,verujem ja da bi se oni i tu snasli posto oni slusaju taj zanr,ali nekako mislim da im bolje lezi ovako,a i navikla sam se na njih ovakve. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.