490
King Kevi tvrdi: “Video sam Justina kako puši marihuanu”

King Kevi tvrdi: “Video sam Justina kako puši marihuanu”

490
SHARE

Justin Bieber Sits Courtside At Miami Heat Game

Justinov blizak prijatelj King Kevi kaže da Justin ikad nije pio “sizzurp” (kombinacija lekova i alkohola) ali da je zato uživao u marihuani.

King Kevi tvrdi da je on glavni čovek za organizovanje zabava u Justinovoj kući a razgovoru za RadarOnline, govorio je o Jusovim lošim navikama. “Svi govore kako je Justin okačio slike na kojima pije ‘sizzurp’ a da ih je onda obrisao, ali ja ga nikad nisam video da to pije. Viđao sam ga samo kako puši marihuanu.”

wenn20279820

On kaže i kako je dovodio veliki broj devojaka u Biebsov dom: “Justin nam je dao dozvolu da pravimo zabave dokle god svi potpišu ugovor po kom ne smeju da pričaju o tome. Dovodio sam po 60,70 devojaka. Justinu se to sviđalo.” Pitamo se, hoće li se Justinu svideti što su ove Kevijeve reči dospele u javnost?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

42 KOMENTARA

 1. 1. Daj dokaze.
  2. Jesi prijatelj neki, evo aplauz.
  3. Prije mi ti izgledas kao diler nego on.
  4. Evo Justina kod mene aha 100%.
  5. Ne privlaci paznju putem Justina.
  6. Kazes da ste potpisali ugovor? Pa sta bi sa njim, posto trenutno vidim da si sve ispricao.
  7. MANITE SE JUSTINA.

 2. justin je   na twitteru rekao danikad nije video ovog covega,a kamo li da su  bliski prijatelji ..ovaj lik laye..end of story

 3. @Emma- Slazem se. To sto pomaze drugima je prelepo od njega, nastavice on to i pomagace dok je ziv :D Sad ovo drugo…mnogi puse marihuanu, to je slicno cigarama, malo gore, ali su tu negde. Ipak, mnogi se ugledaju na Justina jer im je on idol, pa….Ako je Justin rekao da ne poznaje ovog lika, onda mu verujem, ali to je sasvim moguce jer je vec pusio u januaru. Nek radi sta hoce,meni to nije nikakav problem ;)

 4. Kao prvo:Justin nije uzivao u marihuani!Mozda jedanput kad ga je nagovorio jedan momak u njegovom apartmanu,ne znam kako se zove,ali je Jus tada bio potisten i nije znao sta radi!A taj prijatelj u apartmanu mu je to dao,da Jus nije ni znao sta je to!
  2.Ovaj King Kevi,ko god da je,nije ”pravi prijatelj”!
  3.Ja vjerujem Justinu jer je on na twitteru rekao da ovog covjeka nikad nije vidjeo!Tako da je ocigedno da ovaj glupan na slici(King Kevi) laze!
  4.Moze li ijedan dan proci da Justina ne optuze za nesto?Moze li???
  5.Mislim da su oni mozda ljubomorni na Jusa zato sto je on slavu stekao bas mlad i ima sve,najvise sledbenika na twitteru,najvise prodanih albuma itd.

  Jus,don’t worry Beliebers will always be with you!!!♥♥♥

 5. E stvarno smarate vise sa tim govnarijama o Justinu… Ovaj King Kevi lici na drogerasa i narkomana,a ne Justin… Sta vam je Justin toliko uradio da ga toliko mrzite i ogovarate?? ;( kako vam nije zaO? stavite se na njegovu poziciju… SRAMOTA!!

 6. Aman da bi da ga wise ostawite na miru.. sta wam je decko uradio.. njegow  ziwot i njegowa stwar.!!! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.