297
Kim opet preti časopisima sudskom tužbom

Kim opet preti časopisima sudskom tužbom

297
SHARE

Nedavno verena Kim Kardashian kaže da će tužiti urednike magazina koji je objavio kako ona vara svog verenika, Krisa Humphriesa.

Košarkaš Nju Džersi Netsa i rijaliti zvezda trebalo bi da se venčaju ovog leta, pa je Kim bila veoma ljuta kad je o novinama pročitala naslov “Kim uhvaćena u prevari!”
U tekstu, Kardashian je optužena da je već pet meseci u tajnoj vezi s ragbistom Bretom Lockettom koji je navodno i sam priznao da je to istina.  Takođe, navedene su i tekstualne poruke koje su njih dvoje razmenili. Predstavnik Kim kaže da njeni advokati sad žele da tuže i časopis ali i pomenutog sportistu.

Ovo je već druga informacija koju je Kim primorana da demantuje u isto toliko nedelja. Nedavno je morala da reaguje na natpise da je već trudna s svojim verenikom.

5 KOMENTARA

  1. Da mnogo je niska…..ili je on mnogo visok…..Mnogo je velika razlika.A ovo za prevaru-sve je moguce,ne znam ja…. :)

  2. Nisam mogla da prezivim dan bez ove informacije,stvarno…..koga briga bre vise za ovo?Svaki dan neko tuzi neki casopis zbog kojekakvih gluposti,ali je sad jedna Kim Kardashian toliko vazna.Kada cete vise da se ostavite ovih bolesno glupih i razmazenih bogatasica koje u zivotu jedan dan nisu radlie (ne racunam porno-filmove i pokusaje nekih pesama na kojima je auto-tune bezgranicno koriscen) nego su poznati jer im roditelji brisu dupe (izvinjavam se na recniku,ali ne mogu drugacije) sa parama?Koga vise stvarno briga za ove gluposti?Umesto toga,posvetite se pravim zvezdama i osobama koje u svom zivotu nesto rade,a ne ovim umobolnicima.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.