557
Kim Kardashian želi razvod u tišini, Kris i dalje tvrdi da je...

Kim Kardashian želi razvod u tišini, Kris i dalje tvrdi da je prevaren

557
SHARE

Prema pisanju američkih medija, Kim Kardashian svoj kratki brak s Krisom Humphriesom želi što pre i zvanično da okonča i to što dalje od očiju javnosti. Javna brakorazvodna parnica navodno je poslednje što starleta želi, kako se ne bi saznale sve prljave porodične tajne.

Photobucket

Neimenovani izvor blizak starleti za američke je medije otkrio: “Ne želi dugotrajno i javno potezanje po sudu. Želi da detalji razvoda budu privatni i da ceo proces bude tajan. Ona i Kris nemaju zajedničke imovine, a njihovi bankovni računi su razdvojeni, pa bi ovaj razvod trebao biti rutinski. Kim samo želi da se ovo što pre završi”.

Photobucket

No, plan o tajnom razvodu mogao bi joj pokvariti Kris. Njegovi advokati žele detaljno da prouče sve scene koje su tokom 72-dnevnog braka snimane za rijaliti šou Kardashianovih. Tvrde kako su neke od scena za šou naknadno snimljene kako bi se javnosti pokazala slika drugačija od stvarnih događanja. Kris celu svoju bračnu priču s Kim ukratko opisuje kao – “prevaru”.

7 KOMENTARA

  1. sad kad treba nesto lose da se iskopa od nje to ne moze oci javnosti ne smeju da vide a ovamo stalno vapi za paznju smrad ! kladim se da smrdi na kiseli kupus !

  2. Па шта ако је он висок, она ниска.
    Битно је каква си особа. А њихове особине се сигурно нису подудариле.
    Знамо сви какваа је Ким.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.