82
Kim Kardashian želi da ostvari muzičku saradnju sa Kanyeom Westom

Kim Kardashian želi da ostvari muzičku saradnju sa Kanyeom Westom

82
SHARE

Kim Kardashian dala je povoda da se misli kako bi u budućnosti mogla muzički sarađivati s Kanyeom Westom. 30-godišnja starleta i zvezda reality showa, nedavno je otkrila medijima da kreće u izgradnju muzičke karijere. Osim toga, zbližila se s Kanyeom Westom te se između ovo dvoje nazire saradnja. Kim je priznala kako obožava njegovu muziku i uživa u njegovom društvu.

“Kanye je muzički genije, i bila bi počašćena da radim s njim”, izjavila je starleta. Osim što će verovatno sarađivati s Kanyeom, krenula je u posao s jednim od najboljih američkih muzičkih producenata. Njena sestra Khloe oduševljena je afinitetima svoje popularne sestre te smatra da ide u pravom smeru što se tiče ambicije da sarađuje s Kanyeom. Inače, ranije ove godine pojavile su se glasine da je Kim u vezi s Kanyeom.

2 KOMENTARA

  1. Sumnjam u njene pevacke sposobnosti, Ona jeste prelepa i prezgodna i uspesna kao foto model i sa reality programima, ali njen glumacki poduhvat je zavrsen “Zlatnom Malinom”, da zna da peva to bi do sada vec pokazala

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.