1067
Kim Kardashian već pred razvodom?

Kim Kardashian već pred razvodom?

1067
SHARE

Brak Kim Kardashian i Krisa Humphriesa je gotov, tvrde američki mediji. Citirajući izvor koji je navodno blizak paru, Daily Mail piše kako su se starleta i njen suprug, za kojeg se udala pre dva meseca, potpuno udaljili.

“Ne znam kad će najaviti razvod niti zašto su se uopšte uzimali, ali sigurno se rastaju. Mesec dana se nisu videli, a kad je Kim boravila u Njujorku, bila je u hotelskoj sobi gde je Kris ni jednom nije posetio. Ona je već isplanirala celu sledeću godinu, čak i odmore i putovanja, a Krisa uopšte nema u tim planovima”, rekao je jedan izvor. Nedavno su se pojavile i priče da se Kris i Kim, kad su zajedno, samo svađaju pa je Kim zažalila što je uopšte ulazila u brak.

17 KOMENTARA

  1. a najavljivali onako vjencanje i sta je vec bilo. trosili onolike pare. glupost. sto su se uzimali? da budu na naslovinim stranicama. eto zasto

  2. hhahahahahahaahhahahahahah ! kakvu su frku dizali oko vencanja sada ce duplo vecu oko razvoda JADNO samo zbog medija a ova kim nije uopste popularna vec samo zato sto pravi sranja u okolini INACE STRASNO !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.