Start Stars Hot News! Kim Kardashian u sendviču između dva gola muškarca

Kim Kardashian u sendviču između dva gola muškarca

SHARE

Kim Kardashian barem je nakratko proživela maštariju mnogih žena i našla se “u sendviču” između dva gola seksi muškarca. Zvezda reality televizije uradila je to na snimanju za magazin Prestige iz Hong Konga. Na naslovnici tog izdanja Kim pozira u bodljikavoj kratkoj haljini s ogromnim dekolteom, a da u fotografiji ne bi uživali samo muški čitaoci, starleta ima dvostruki goli accessorize.

Kim je tu fotografiju objavila na svom službenom blogu. “Sećate li se one fotografije koju sam objavila na kojoj nosim slavnu haljinu s bodljama? Sad vam mogu otkriti da sam je imala na ekskluzivnom snimanju za Prestige u Hong Kongu. To je verovatno bila jedna od najriskantnijih naslovnica. Napravila sam zapravo dve, a pokazaću vam ih sutra, kao i još ceo niz fotki. Jedva čekam da posetim svoje obožavaoce u Aziji!”, napisala je lepa Kim.

Zvezda je ovih dana pronašla novu prijateljicu. Kim je ostala oduševljena nakon jednog večernjeg izlaska s Kelly Osbourne i devojakama iz benda Pussycat Dolls. Kim je bila u publici kada je Kelly u jednom klubu pevala i plesala te se oduševila njenim nastupom. “O moj Bože! Kelly je jednostavno razvalila!!! Pevala je i plesala i izgledala neverovatno!!! Obožavam takve kostime”, napisala je Kim na som Twitter profilu.

OSTAVI KOMENTAR