691
Kim Kardashian u krajnje čudnoj futurističkoj kombinaciji

Kim Kardashian u krajnje čudnoj futurističkoj kombinaciji

691
SHARE

U poslednje vreme Kim baš i ne oduševljava svojim modnim izborima a za dejt sa Kanyeom u Parizu odabrala je bizarnu kombinaciju.

null

null

31-godišnja rijaliti zvezda odabrala je štrikanu haljinu koja ju je učinila krupnijom nego što jeste, a ako to nije dovoljno, nju je uparila sa čudnim dubokim Louboutin čizmama sa printom zmije. Kim je oko struka imala i nekakav futuristički pojas, ali on zahvaljujući lošem izboru odeće ništa nije mogao da popravi.

null

null

FOTO: SIPA

37 KOMENTARA

  1. evo me….gladala sam prvi deo…da bilo je strasno….stvarno a onaj decak ,ja nzm sta je on!!!!jel’ decak,macka ili ona bela sa dugom kosom…sto stalno nesto skljoca….

  2. haljina mi je okey, kao i kajš.
    ali čizme? vatafak?
    a tek kosa!? o.O k’o da ju je krava zalizala. 

    bila bi super kombinacija da je kosu svezala i obukla neke druge cipele. ^^

  3. Ona stvarno ima odličan styling, ne znam šta je ovo!? Haljina i do nekle izgleda sjajno! Ali mi se nije svidjelo ovo “…31-godišnja rijaliti zvezda odabrala je štrikanu haljinu koja ju je učinila krupnijom nego što jeste, …”, da niste malo pretjerali???Kim je zakon cura! I sviđa mi se kod nje što ima obline, poput Demi Lovato, Jennifer Lopez, Janet Jackson, …i to što nije klasična mršavica!!!Znam da će u roku 2 secunda biti 100 palčeva dolje, ali žena je PRELIJEPA!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.