Start Buzz Kim Kardashian: Tuga zbog mace Mercy

Kim Kardashian: Tuga zbog mace Mercy

SHARE

null

Kiminu ljubimica uginula je uoči vikenda, a rijaliti zvezda tužnu vest podelila je sa svojim fanovima na oficijalnom sajtu, rekavši da joj je srce slomljeno.

“Sa dubokom tugom moram svima da vam kažem kako je moja maca Mercy uginula. Moje srce je potpuno slomljeno. Kad sam je prvi put dobila, nikad nisam pre toga živela s mačkom, tako da nisam ni znala da sam alergična. Mislila sam da će me proći, ali posle par nedelja sam posetila dvojicu specijalista za alergije, a jedan mi je rekao da stanje neće biti bolje osim ako ne budem primala injekcije. Toliko sam se zaljubila u Mercy da sam htela sve da probam kako bih je zadržala, ali mislila sam kako nije bezbedno da se uzdam u injekcije. To nije bilo ni fer prema Mercy, jer nisam mogla da se igram s njom i dajem joj onoliko pažnje koliko sam želela.”

null

“Mercy je zaslužila mamu koja je mogla da joj se posveti. Znala sam da bi Sydney, Khloein asistent koja je nedavno ostala bez mačke koju je volela i brinula o njoj 17 godina, bila savršena mama za Mercy. Sydney je pružila Mercy savršen dom, ali se Mercy onda razbolela. Otkrili su da ona redak stomačni rak i da ništa ne može da se uradi. Jadna mala Mercy uginula je narednog dana. Slomilo mi je srce što je Mercy uginula a imala je tek četiri meseca. Mercy je bila nežna i slatka maca i svima će nam nedostajati. Hvala Sydney što je Mercyin kratak život ispunila ljubavlju. Počivaj u miru Mercy Xo”

null

OSTAVI KOMENTAR