1138
Kim Kardashian snima guzu rendgenskim zracima

Kim Kardashian snima guzu rendgenskim zracima

1138
SHARE

Kim Kardashian snimila je svoju slavnu pozadinu kako bi dokazala da je ona prirodna.

Kritike da je u nju ugradila implante očigledno su je mnogo pogađale, pa je Kim odlučila da dokaže kako to nije istina. Sam odlazak na snimanje i dobijeni rezultati biće prikazani u njenom šou “Keeping up With the Kardashians”.

21 KOMENTARA

  1. Kim mi te volimo bez obzira dal ti je dupe pravo ili fake!Kako Nicki Minaj ima tolko fanova sa vestackim dupetom?I jos priznaje da je vestacko.Ali dobro ako ti hoces da dokazes da ti je pravo dupe,razumem te,i ja bi uradila isto.

  2. Slazem se sa @Cullenka………samo zbg para i naslova u novinama ona radi neke gluposti…..obicna sponzorusa….

  3. pa glupaca,mora nesh da izvede da bi obracali paznju na nju -.- a da,i totalnoo je neskladno gradjena a na sebi ima tonu sminke,ocajna jeeee ”

  4. Ni meni stvarno nije jasno zasto je ona poznata.Prije nekoliko dana me je mama pitala (koja se ne intresuje za celebove)  sta radi Kim Kardashian, a ja sam joj odgovorila “…Pa…Hm…Bogata je…”.Tako da zbilja ne razumijem ljude koji su poznati zato sto nisu poznati i ne rade nikakav javan posao, a vise ih slikaju od Madonne.Ali sve u svemu, Kim je mnogo lijepa po mom misljenju, ali mozda bi trebala raditi nesto bar da opravda tu svoju “poznatost” :)

  5. Sta je ona vama skrivila da je pljujete? ko je voli voli je ko ne nemora da komentarise…tacnije mislim da svako ima pravo an svoje misljenje ali ipak ne trebate samo da pisete gluposti!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.