Start Stars Hot News! Kim Kardashian rekla “da” pred 500 zvanica

Kim Kardashian rekla “da” pred 500 zvanica

SHARE

Kraljica rijaliti šoua, Kim Kardashian, juče je uplovila u bračnu luku s košarkašem Krisom Humphiresom. Na raskošnoj svadbi pojavilo se oko petsto gostiju, i to nakon skraćivanja spiska.

Par se venčao na raskošnoj ceremoniji u vili kraj Los Anđelesa. Na najvažniji dan u životu Kim je podržala majka, očuh ti sestre. Par se venčao kasno popodne, a na listi gostiju našli su se Ryan Seacrest, Lindsay Lohan, Eva Longoria, sestre Williams, Avril Lavigne i Demi Lovato.

[youtube Gs2nPASVR98]

Do oltara ju je dopratio očuh Bruce Jenner. Kume su bile Khloe i Kourtney, njene dve sestre, a deveruše su bile mlađe Kylie i Kendall i Krisova sestra Kaela. Sve su nosile haljine inspirisane onom Pippe Middleton. Mladoženja je bio poprilično nervozan, barem je tako šapnuo kumovima Lamaru Odomu i Robu Kardashianu. Na venčanju se Kim prisetila i preminulog oca, poznatog advokata Roberta Kardashiana. “Volela bih da je moj otac danas ovde i da me može dopratiti do oltara. Znam da je ipak na neki način ovde, osećam njegovo prisustvo.  Tata, volim te i nedostaješ mi”, zaključila je.

Na svojoj web stranici starleta je napisala kako ne može da veruje da je došao i taj veliki dan. “Ne mogu da verujem da je konačno to to. Hvala svima koji su omogućili da se dogodi ovaj dan! Značite mi sve na svetu, hvala vam svima na ljubavi i podršci. Volim vas!”, poručila je raznežena Kim svojim obožavaocima. Nosila je venčanicu Vere Wang, a za slavlje posle svadbe odenula je haljinu iste kreatorke. Priča se kako je sama venčanica bila dosta tradicionalna, ali haljina je kasnije više odgovarala seksi stilu lepe Kim. Pripremljena su bila i četiri para štikli Christiana Louboutiana, a gosti su mogli da uživaju u raskošnoj torti iz najbolje kalifornijske poslastičarnice.

Nećak Mason, sin Kourtney Kardashian, nosio je prstenje za svoju tetku i budućeg supruga, a majka porodice, Kris Jenner, na svojoj web stranici objavila je fotografiju malene Kim iz detinjstva i ostavila dirljivu poruku svojoj kćerki. “Kimberly, još uvek se sećam kad si bila devojčica i igrala se u mom ormaru, kao da je bilo juče. Ne mogu da verujem da je vreme tako proletelo. Jako sam ponosna na tebe i srećna sam što si našla svoju sreću! Znam da ćete ti i Kris biti presretni, znam da si našla nekog s kim ćeš provesti život. Uvek ćeš biti moj mali anđeo, a sad i prelepa supruga. Istinski si blagoslovena, volim te svim svojim srcem”, napisala je Kris.

Priča se kako je Kim prodala ekskluzivne fotografije s venčanja časopisu People za milion dolara, a sigurno je da će se snimak svadbe prikazivati u oktobru na televizijskoj mreži E!.

OSTAVI KOMENTAR