968
Kim Kardashian: razvod od Krisa, pa beba?

Kim Kardashian: razvod od Krisa, pa beba?

968
SHARE

Kim i Kanye definitivno razgovaraju o deci nakon što su proveli vremena s njenom nećakom, Kourtneyinom kćerkom, Penelope Scotland.

null

Kim je i ranije pričala kako želi decu, ali sad po prvi put uz sebe ima muškarca s kojim ih i želi. Jedan Kimin prijatelj ističe koliko je ona srećna s reperom i kaže: “Kim stalno priča kako je srećna s Kanyeom i već razgovara o bebama. Ona je stvarno luda za njim i oduvek je želela da bude mama, pa se nada da će sa Kanyeom osnovati porodicu”, rekao je jedan izvor za Radar Online.

null

“Oboje su pričali o tome kako žele decu, i iznad svega kako bi bili sjajni roditelji. Neće zatrudneti pre nego što okonča svoj razvod, ali ne bih bio iznenađen ukoliko počne sa stvaranjem potomstva čim se osuši mastilo na papirima za razvod.”

14 KOMENTARA

  1. Kim,znas ti sta je pamentno…..Oslobodila si se tog olosa – interesantono . … 

    Preljepa si , presexi , prepametna , preljepa ….. 

  2. aj nemojte biti glupi svi zaslužuju majčinstvo, vidite kak se odnosi prema nećaku, sta mislite kak ce bit tek onda majka? predobra! može mu sve pružiti ljubav sve. I sad kad je nasla s  nekim koga voli da moze to ostvariti HEJTERI IMAJU ODVRATNE KOMENTARE O tome, kanite se toga 

  3. Ne obozavam je,ali nije losa ;) Za Kim ne moze nikood nas reci kakva ce biti mama,jer je nznmo ;) :D Ali,msm da zasluzuje majcinstvo.

  4. ooo konačno i neki pozitivni komentari, i da su se svi urazumili i shvatili da svi zaslužuju normalan život, i da imaju porodicu, decu i sve što ide uz to…
    Kim je definitivno dobra, jeste da se nekima ne svidja posao kojim se ona bavi, ali je ipak dobra, i mislim da će biti dobra majka…a i moći će detetu da pruži sve što mu treba…

  5. pa dobro.ja je stvarno ne volim i ne mislim lepo o njoj,ali sad da je vredjam zato sto ona zeli dete, e to nmg…Srecno!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.