Start Stars Hot News! Kim Kardashian priznaje: “Prebrzo sam se udala”

Kim Kardashian priznaje: “Prebrzo sam se udala”

SHARE

Američka rijaliti zvezda Kim Kardashian priznala je u svom rijaliti šou “Kourtney and Kim Take New York” da je u brak s košarkašem Krisom Humphriesom ipak ušla malo prebrzo, prenose američki mediji.

31-godišnja zvezda je zahtev za razvod braka predala u oktobru prošle godine i to samo 72 dana nakon što se udala. Izjavila je da joj je prosvjetljenje doneo put u Dubai s mamom Kris Jenner: “Moje srce mi je reklo da sam ipak malo prebrzo uletela u brak. Dok sam bila s mamom u Dubaiju, osetila sam da mi je ogroman teret pao s leđa. Kad sam bila daleko od muža – ponovo sam postala ja. I sad uživam u tom osećaju”.

“U toj je vezi postojalo nešto što nije bilo u redu. Saznala sam puno stvari o njemu koje nisam znala ranije. Život u braku s njim nije bio ono što sam zamišljala”, rekla je Kim o svom bivšem suprugu. Starleta se navodno u poslednje vreme često telefonski čuje sa svojim bivšim dečkom Reggiejem Bushom, ali od pomirenja neće biti ništa: “Reggiju je žao zbog svega što Kim prolazi i dugo razgovaraju i često se čuju SMS porukama. Ali on nema nikakvu nameru da se pomiri s njom. Jednostavno ne smatra da su suđeni jedno drugome”, otkrio je izvor blizak ragbisti Reggieju.

OSTAVI KOMENTAR