140
Kim Kardashian primila pretnje smrću!

Kim Kardashian primila pretnje smrću!

140
SHARE

Iako na Twitteru svako može da iskaže svoje mišljenje o svemu, ipak treba biti obazriv, a Kim Kardashian je to naučila na teži način. Starleta je nedavno primila veliki broj pretnji smrću na ovoj društvenoj mreži. 

Kim je naime napisala tweet “Molim se za sve u Izraelu.” povodom napada Palestinaca na Jerusalim. Iako je to brzo obrisala, na njen profil je stiglo mnogo poruka od kojih neke nisu bile nimalo bezazlene. Jedna od njih glasila je i :”Ti si stamota za svoj narod i svoje pretke”, koja se odnosila na njeno jermensko poreklo, ali bilo je i mnogo opasnijih poput onih: “Moliću se za tvoju smrt.”

Nakon nekoliko minuta, Kim je napisala novi Tweet: “I molim se za sve u Palestini i širom sveta.”, koji je takođe ubrzo obrisan, nakon čega se izvinilia svim fanovima koje su njene reči povredile.

6 KOMENTARA

  1. Jedno je kad nekog ne voliš, pa ga ignorišeš, jer se ne slažeš sa njegovim stavovima i mišljenjima, ali ovo je previše! Da joj prete smrću jer se zalaže za mir u svetu!?! To ni najmanje nije normalno.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.