164
Kim Kardashian preotela Biebsu titulu najtraženije ličnosti na internetu

Kim Kardashian preotela Biebsu titulu najtraženije ličnosti na internetu

164
SHARE

null

Psy je nedavno od Justina preuzeo YouTube rekord u broju pregleda jedne pesme, a Kim je mladog pevača nadmašila u popularnosti na internet pretraživaču.

Kim je najtraženija slavna ličnost sveta po istraživanjima koje izveo pretraživač Bing, pa je tako sa vodeće pozicije skinula Jusa, koji je pao na mesto broj 2. Kraljica rijalitija još jednom je dokazala da ju je upravo internet učinio toliko popularnom, a osim nje i Biebsa, u prvih deset su još recimo i Rihanna, Nicki Minaj, Selena Gomez i Taylor Swift. Interesantno, u vrhu nije bilo mesta za Jennifer Lopez, Britney Spears ili Lady Gagu. Kad je reč o događajima, najviše se čitalo o rođenju kćerke Beyonce i Jay-Zja, onda sledi porođaj Jessice Simpson pa smrt Whitney Houston.

FOTO: FAME

19 KOMENTARA

  1. Realno Nisam Belieber ali on je originalan i zasluzuje da bude prvi… mislim jedan od njih…. Jbt kako je ona najpopularnija…

  2. Hmm,ne znam zašto toliko Belieberi misle da je Justin zaslužio tu titulu?Nisam neki hejter,ali ako je on vodio tu poziciju ove 2-3 godine mora li znaciti da je i dalje najpopularniji na netu?Volim Kim,i ne znam zašto su većina vas protiv nje?Šta je ona uradila da je mrzite?Njen život,njena stvar!Bravo Kimi,samo tako i nastavi :)

  3. Čestitam, Kim!Drago mi je što si pokupila još jedno priznanje.Moram prinznati da sam fan Kim Kardashian.Obožavam njen reality show “Keeping Up With The Kardashians”, “Kourtney & Kim take New York” & “Kourtney & Kim take Miami”.Volim i njen singl “Jam (Turn It Up)”.Volim i njene modne i kozmetičke linije, a parfemi su joj krajnje odlični.Njen izgled, haljine, stil, sve je na mestu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.