Start Stars Hot News! Kim Kardashian pozirala potpuno gola: “Molila sam Boga da mi grudi prestanu...

Kim Kardashian pozirala potpuno gola: “Molila sam Boga da mi grudi prestanu rasti”

SHARE

Zanosna Kim Kardashian je zajedno sa Joy Bryant i Amandom de Cedenet potpuno gola pozirala za Harper’s Bazaar. U intervjuu naslova “Gola istina” objavljena je navodno neretuširana fotografija gole Kim koja se izvija na podu.

Kim je kazala kako joj nije jasno zašto je njena stražnjica uvijek u centru pažnje: “Ja sam Jermenka. Normalna je. Verovatno nije velika koliko mislite, jer imam kratke noge i tanak struk, što je vizuelno čini većom”, otkrila je 29-godišnjakinja koju se smatra jednom od najseksipilnijih žena na svetu.

Starleta je progovorila i o svojim velikim grudima: “Do 11. godine već sam nosila C korpu. Svake večeri kad sam išla u krevet, molila sam: `Molim te, Bože, ne dopusti da moje grudi narastu još veće`”.

Kim je priznala kako, kao i gotovo sve žene, ima problema sa celulitom, ali se zato trudi zdravije hraniti. Starleta, koja itekako voli svoje obline te joj ne pada napamet izgladnjivati se, ponosna je što mlade devojke u njoj vide uzor te govore: “Imam obline, i ponosim se njima!”.

OSTAVI KOMENTAR