1789
Kim Kardashian ponovo poriče plastične operacije

Kim Kardashian ponovo poriče plastične operacije

1789
SHARE

Kim Kardashian često se suočava s glasinama da je radila plastične operacije. Otkrila je nedavno da je takve priče više ne uzrujavaju.

“Glasine me više ne uzrujavaju. Pročitala sam da sam povećala usne. Uvek sam imala velika usta, možete pogledati moje slike iz detinstva. To je smešno. Ne možete se brinuti za sve tračeve”, rekla je Kim.

No, tema tekstova nisu isključivo njene usne. “Prikažu sliku mene od danas i sliku od juče i onda na temelju nje tvrde da sam operisala nos. Kada? A koliko sam tek puta radila guzu? Ljudska logika je jako čudna i ne uzrujavam se”, rekla je. Srećna je jer se njene mlađe sestre ne moraju nositi s takvim glasinama. Osim što se osvrnula na glasine o operacijama, otkrila je da bi, da nije slavna, bila forenzičarka.

9 KOMENTARA

    • @ malla neeeeee ja sam nju oduwek wolela i od kako sam dosla na bravo.rs zwala sam se ” i love kim kardashian ” xD

  1. Neko se opameti pa je zavoli;)
    A ostali odu za gomilom koja je ljubomorna jer izgleda lepo;)
    Ima puno vise ljudi koji idu tom logikom da je radila operacije ali zar neko ne moze biti lep i bezz njih? Moze. Kim je dokazz za to. Pozic;)

  2. Ma kakaw nos 100 posto. . . . . btw da li je iko gledao kardasijane seriju. . . . . . msm jedino ako je dewojka operisala nos u swojoj 11 godini. . . . njena kewa ima takaw nos nije ga operisala. . . . ja sam gledala tu seriju i werujem kim . , .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.