112
Kim Kardashian pokazala obline i isprsila se u blještavom bikiniju na naslovnici...

Kim Kardashian pokazala obline i isprsila se u blještavom bikiniju na naslovnici Cosma

112
SHARE

Kim Kardashian pozirala je u bikiniju za južnoafričko izdanje Cosmopolitana. Bujna starleta obukla je blještavi bikini i isprsila se na naslovnici jednog od najpopularnijih ženskih časopisa. U članku piše da Kim privlači jednako muškarce i žene zbog toga što se ženski deo publike može poistovetiti s njom. “Ona se, poput mnogih među nama, redovno bori sa slikom koju ima o svom telu te s ovisnošću o kolačićima”, piše autorka članka.

“Počašćena sam što sam na naslovnici časopisa Comsmopolitan u Južnoafričkoj Republici. Na njoj nosim svoj reptilski Beach Bunny bikini. Poseban pozdrav mojim obožavaocima u Južnoafričkoj Republici. Volim vas! Khloe i ja dolazimo da vas posetimo u decembru i jedva čekamo“, napisala je starleta na svojoj stranici.

5 KOMENTARA

  1. @Megan
    Nije ni meni!
    Izvinjavam se svim njenim fanovima,ali to je moje misljenje! Mislim ona mi vise lici na neku lutku,sva je izvestacena! Mislim,ako je i lepa,kako da znamo kada svaki cas stavlja botokse,ide na plasticne operacije…. Vec,ako je lepa,neka pokaze svoju PRIRODNU lepotu,a ne da svaki cas ide na operacije i unistava sebe!…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.