888
Kim Kardashian “počastila” sestru Khloe: “Luda si jer si u braku s...

Kim Kardashian “počastila” sestru Khloe: “Luda si jer si u braku s lajavcem!”

888
SHARE

Kim i Khloe Kardashian posvađale su se tokom razgovora u kojem se Kim žali na probleme u braku. Trenutno se u šou prikazuju događaji koji su prethodili rastanku para, a prva je probleme primetila iskusna Khloe.

“Malo mi je čudno da ste tako kratko u braku, a već odvojeni. Uobičajeno je da su na početku braka parovi uglavnom opsednuti jedno drugim”, komentarisala je Khloe i dodala da se nakon svadbe ona više posvetila svom mužu nego poslu.

Kim se u početku složila s Khloe, ali ubrzo se naljutila zbog komentara o njenom braku. “Ona ne voli Krisa pa me ne podržava u ovome i pravi mi probleme”, rekla je Kim. “Skrenula si jer si se udala za lajavca”, počastila je Kim svoju sestru i njenog supruga, košarkaša Lamara Odoma. Nakon svega toga, svojoj sestri Khloe rekla je i da je jako zlobna. Ubrzo su se sumnje mlađe Khloe pokazale tačne jer su se Kim i Kris rastali nakon 72 dana braka.

7 KOMENTARA

  1. Lamar je zakon covek! jako mi ga je zao,zato sto ima probleme sa ocem, i umrlo mu je dete od 6 meseci!

  2. o molim teeeeeee!!!!!!!!Vi svi jedva cekate da se neko posvadja….Kao sada je njena sestra kriva za to sto su se oni rastali…a nije moguce da su se rastali jer im ne ide…. -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.