248
Kim Kardashian o propalom braku: “To je bila loša poslovna odluka”

Kim Kardashian o propalom braku: “To je bila loša poslovna odluka”

248
SHARE

Komentarišući kritike da je profitirala od svog 72-dnevnog braka s košarkašem Krisom Humphriesom, Kim Kardashian o svom je razvodu u šou Kelly Ripe sarkastično rekla: “Ako je ovo bila poslovna odluka, ako stvarno moj brak smatrate poslovnim potezom i ako stvarno verujete da sam zaradila toliki novac kao što se piše po medijima i da je venčanje bilo samo predstava za televizijske kamere, verujte mi da bih kao pametna poslovna žena duže ostala u braku. To je bila loša poslovna odluka. Ako stvarno dobro razmislite o tome, shvatićete da to nema smisla”.

[youtube nbn62kjLzZc]

Starleta je kazala i kako je odmah po predaji papira za razvod pokupila najosnovnije stvari i otišla k majci i kako od tad živi malo kod majke, malo kod sestre Kourtney: “Samo mi je trebala moja porodica”. Dodala je i kako su za njom teški meseci i kako nije mislila da će je to što sledi svoje srce dovesti do ovoga.

7 KOMENTARA

 1. DE PUSTITE JE NA MIRU , AKO JOJ NIJE BILO FINO U BRAKU BOLJE DA SE RASTALA NEGO DA JE OSTALA.
  I STA VI ZNATE STA SE DESAVALO IZMEDJU NJE I COVJEKA ?
  NITI JE VASE DA SE MJESATE.
  JENNIFER LOPEZ JE BILA DUZE PA SE OPET PRASINA DIGLA?
  ONI SU POZNATE LICNOSTI I STA GOD DA SE DESI BICE PRASINE.
  ISKRENO NIT SAM NJEN VELIKI FAN NITI JE MRZIM ALI AKO SI HEJTER NEKE OSOBE U SVEMU CES NACI NESTO PROTIV NJE A AKO SI NJEN FAN NACI CES NESTO DOBRO I U NJENOM NAJVECEM SKANDALU.
  ZATO JE PUSTITE , AKO JE NE VOLITE STO UOPSTE CITATE O NJOJ ?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.