895
Kim Kardashian: Novi pokušaj zbližavanja sa Beyonce?

Kim Kardashian: Novi pokušaj zbližavanja sa Beyonce?

895
SHARE

Kim je na svom Twitteru objavila ljubavnu poruku, a za tu priliku iskoristila je reči jedne Beyonceine pesme. Slučajno ili namerno?

null

Kim je na svom nalogu napisala: “Baby it’s you. You’re the one I love. You’re the one I need. You’re the only one I see. Come on baby, it’s you” (Dragi to si ti. Ti si taj kojeg volim. Ti si taj koji mi treba. Ti si taj kojeg vidim. Dođi dragi, to si ti.). Otkako je u vezi sa Kanyeom, Kim daje sve od sebe da se dodvori Beyonce, a u tom cilju je i kupila njenoj kćerkici Blue Ivy narukvicu vrednu čitavih 5000 dolara.

FOTO: SIPA

190 KOMENTARA

  1. Jebla vas Kim vise ne prode dan jedan da ne pisete o njoj..Neznam stvarno sta imate protiv cure snimila pornic pa sta ?? i mnoge slavne osobe su to uradile npr.ona pjevacica iz pjesme Call Me Maybe,severina ,i mnoge druge osobe ona se kaje sto je snimila pornic ima svoj šou cura zaraduje za sebe ona je meni prepijepa i prefina.ZAboli be uvo za MINUSE NISAM JEDNA OD OVIH OVDJE NAPACENIH DA DOBIJAM PLUSOVE SAMO ETO JA CU SAMA SEBI DATI MINUS !

  2. Kim je najgora uvlakača,svi znamo da će uraditi sve za pažnju.Pošto shvata da neće dobiti ni malo pažnje družeći se sa njenim gej frendovima za koje niko ne zna,mora da ide kod Bey.Žao mi je Kim,ali to neće uspeti!

  3. HAHAHHAH PA VIDI SE DA JE NAMERNOO!!!!!!!! STA SLUCAJNO JE ZAPAMTILA TAJ STIH I TEK ONK GA STAVILA NA TWITTERU?????? NEE-NEGO SE SETILA DA MORA BEYONCE JOS DA SE UVLACI U DUPE PA JE USLA NA LYRICS NEKE NJENE PESMEE I ETOOO!!!!!!
    Nadam se da Beyonce nece pasti na taj lazni sarm i na tu ogrlicu od 5000. msm sta je to za kim??? o.O

  4. Ahahaha, kupila narukvicu od 5000 dolara za bebu koja joj nije u srodstvo niti je dobra prijateljica njihovih roditelja.Po meni bez obzira kolko para imala to je bacanje para i stvarno ulizica nad ulizicama…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.