812
Kim Kardashian: “Nisam trudna!”

Kim Kardashian: “Nisam trudna!”

812
SHARE

Nakon što su se u medijima proširile informacije da je beba na putu, Kim je izjavila da to nije tačno, već da su jednu njenu izjavu loše protumačili.

Najpoznatija sestra Kardashian bila je šokirana kada je videla naslovnu stranicu američkog OK! časopisa na kojoj je ona i naslov “Imaću bebu!”.Kim je zbog toga brzo reagovala i objavila saopštenje: “Ovo je ludo! Nisam trudna! Časopisi se nekad previše igraju s rečima! Priča koja je objavljena samo kaže da ću jednog dana želeti bebu! Ali sada nisam trudna!”

“Osećam da će se u budućnosti pojaviti mnogo ludih i izmišljenih priča i svakako neću moći sve da ih demantujem. Ali verujte mi, ako nešto čujete od mene, to je onda tačno. U drugim slučajevima, ne verujte svemu što pročitate.”

7 KOMENTARA

  1. Hahhhaaa ja za ovo znam odavno pise na njenom twitter i napisala je samo: I’m not pregnat!” i link slike caosopisa OK! 

  2. Popeli su mi se vise na ku*ac Kardashiani,smaraju brate,nenormalno sa njima,a oni u zivotu nista ne rade.

  3. Kim je prelepa posle 1564864360110214654345 operacija.Jel ste videli na sta je ona licila pre 5,6 godina?Auuu.Stv je lepa,ali to joj nije majka priroda podarila.xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.