198
Kim Kardashian ne želi da joj dete odgajaju bebisiterke

Kim Kardashian ne želi da joj dete odgajaju bebisiterke

198
SHARE

Kim Kardashian, koja će za nekoliko meseci postati majka, navodno ne želi da unajmljuje bebisiterke da se brinu o njenoj bebi, već želi sama da se stara o svom detetu. 

Rijaliti zvezda nedavno je otkrila da će se manje pojavljivati u javnosti kada postane majka, a sada navodno odbija da zaposli “armiju bebisiterki”, kako su mediji ranije preneli, već će sama da se posveti brizi o detetu. Sa druge strane, njenom dečku Kanye West, ta ideja se ne dopada. “Kanye se brine da će to biti previše za nju pa je mislio da će joj bebisiterke biti od velike pomoći. Ona već zakazuje brojne aktivnosti za avgust u svoj kalendar, poput javnih nastupa i pojavljivanja, uprkos tome što joj je termin u julu. Pored toga, ona želi što pre da smrša nakon porođaja i da se vrati na posao”, otkrio je izvor da Daily Star i dodao: “Kanyeu to ne smeta, ali on želi da bude siguran da će Kim uspeti i da se brine o bebi i da radi. Kim insistira na tome da ona može da postigne i da bude majka i da radi na svojoj karijeri.”

Izvor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. Koliko ova Kim smara viseee.Nek rodi to dete i nek ide i u pi*du mame svoje,ako hoce,samo nek sjasiiiiiii -.-”  :\\\\\  :-O

  2. AJ AKO JE FACA BRINUCE SE O SVOM DETETU I PUSTICE SVE NA MIRU,OVAKO JE TOTALNI SMOR SA NJENOM TRUDNOCOM -.- sta me koj moj briga ,ko ce se brinuti o njenom detetu ??? jer imam neke koristi,sine ;) Ahahahhahah pa naravno da ne jbt….njena stvar neka zivi u bunaru mene zabole za nju bas-.- NADAM SE DA CE DETE BITI OK pored ovakve majke ladno mozes da zavrsis ko zna gde!

  3. to sad kaze ali kad se rodi dete odmah ce naci bebisiterku..Poznati radjaju decu samo kako bi imali kome ostaviti te pare..Toj deci novac zamenjuje ljubav roditelja.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.