Start Stars Hot News! Kim Kardashian na sav glas: “Volim svog muža!”

Kim Kardashian na sav glas: “Volim svog muža!”

SHARE

Kim Kardashian proslavila je svoj 31. rođendan na intimnoj večeri sa sestrom Kourtney, suprugom Krisom Humphriesom i nekoliko najbližih prijatelja.

Zvezda je rezervisala sto u jednom od trenutno najpopularnijih njujorških restorana, a nedaleko od nje za stolom je bila pevačica P!nk koja je u jednom trenutku otpevala pesmu “Killing Me Softly”. Pratio ju je bend koji tradicionalno nastupa u tom restoranu, a u jednom trenutku frontmen benda obratio se i Kim.

“Tako nam je drago što možemo provesti veče s gospođom Kim”, rekao je i poručio Krisu: “Zagrli je. Reci joj da je voliš”. Kris ga je poslušao i zagrlio svoju suprugu nakon čega se ona popela na pozornicu i povikala na mikrofon: “Volim ga”! Par se nakon toga poljubio pred svima, očigledno želeći da demantuje glasine da su pred razvodom. Kim je dobila i rođendansku tortu, a ceo joj je restoran pevao “Srećan rođendan”. Nakon intimne večere, starleta planira da nastavi s proslavom rođendana ovog vikenda kada će u Las Vegasu napraviti veliku zabavu.

OSTAVI KOMENTAR