Start Stars Hot News! Kim Kardashian ljubomorna na sestru Kendall

Kim Kardashian ljubomorna na sestru Kendall

SHARE

Muškarci širom sveta opsednuti su oblinama Kim Kardashian, ali rijaliti zvezda priznaje da bi ona radije da bude visoka i vitka poput sestre Kendall Jenner. 

Iako Kendall nije ni blizu toliko poznata kao njena starija sestra, Kim priznaje da joj je Kendall idol i da se divi njenoj figuri. “Divim se figuri moje sestre Kendall”, rekla je Kim za Heat magazin, i dodala: “Želela bih da budem ona makar na jedan dan. Da  li je moguće da smo mi uopšte u rodu?” našalila se Kim.

Sedamnaestogodišnja Kendall već je započela uspešnu manekensku karijeru zahvaljujući svojoj savršenoj figuri – ona i njena sestra Kylie zaštitna su lica nove linije maturskih haljina slavnog brenda Sherri Hill. Poput starijih sestara Kim, Chloe i Kourtney, mlađe sestre planiraju da se posvete i modnom dizajnu, pa će uskoro kreirati i svoju liniju odeće u saradnji sa brendom Majestic Mills.

Iako zavidi mlađoj sestri, Kim kaže i da nije u potpunosti nezadovoljna svojim telom. Kako kaže, voli svoj uski struk koji često pokazuje noseći usku garderobu.

OSTAVI KOMENTAR