497
Kim Kardashian jede sve, sem graška

Kim Kardashian jede sve, sem graška

497
SHARE

Kim Kardashian priznaje kako voli hranu, obožava da jede i da postoji malo toga što ne bi pojela.

“To je kao porodično pravilo, sto mora biti pun fine hrane na svakom okupljanju. Ja bih pojela bilo šta da se servira ispred mene osim graška. Dok smo odrastali, moji roditelji su nas terali da pojedemo povrće do kraja inače bi nam skratili vreme za igru pa sam morala biti kreativna.

Jedne večeri shvatila sam da mogu da ispljunem grašak u čašu mleka i on bi nestao”, ispričala je Kim i dodala kako se tada javio drugi problem, a to je da bi morala da pomogne u spremanju stola posle večere kako niko ne bi otkrio grašak na dnu njene čaše.

19 KOMENTARA

  • izvini jel si pala s marsa..msm devojcice ako imas neki problem onda idi kod psihijatra ili ocnog..boze stvarno si toliko slepa!!!!kim ima savrseno telo!!!!!

 1. prelepa je…ima jako lepo lice…i uopste nije TAKO debela, ima samo sire kukove i obline…i to je mnogo bolje nego da bude anoreksicna mrsavica… nije ona birala velicinu svojih kukova, grudi i zadnjice….

 2. Mislim da je Kim rekla neistinu!
  Grasak ne tone.
  Ako je sazvakan ostaje samo ljusturica, a gustina ljusutre je manja od gustine mleka, dakle ljustura ostaje na povrsini.
  Ne ume da laze.

 3. aj oladite swi wi lepo i gledajte svoja posla msm ne budite tolko ljubomorni ako nemate sta lepo da kazete!!!a oni koji pricaju o njenoj kilazi neka se izmere na vagi!!!!!

 4. E, dete, što ne kažeš mamici da te jednom odvede kod čika lekara! To je jedan mnogo dobar čovek koji nam pomaže kad smo bolesni, kad nas boli glava, stomak ili kad lupamo gluposti!
  Ajde diši malo… Kim je debela i šta sad? Ne možeš da je braniš ‘činjenicama’ koje ne postoje. Idi na Fashion, pa na “Duel u belom – Kim Kardashian ili Demi Lovato?” i videćeš kolike kukove i dupe ima!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.