Start Stars Hot News! Kim Kardashian je osoba koja se najviše pojavljuje u medijima

Kim Kardashian je osoba koja se najviše pojavljuje u medijima

SHARE

Nikoga neće iznenaditi da je Kim Kardashian na vrhu liste najeksponiranijih slavnih osoba. Analize koje otkrivaju u kojoj su količini zvezde (pre)eksponirane uključuju 46 različitih faktora, a Kardashian je na najvišim mestima svih proračuna, s postotkom preeksponiranosti od 65 posto. Poređenja radi, kod „prosečnog selebritija“ to iznosi oko pet posto, u istraživanju koje je sprovela kompanija E-Poll.

null

Na drugom mestu je glumica Lindsay Lohan, a sledi je zvezda rijalitija „Jersey Shore“, Snooki Polizzi. Na četvrto i peto mesto smestile su se majka osmorki Nadya Suleman i Paris Hilton. Top deset selebritija koji se previše pojavljuju u medijima zaokružuju Kimine sestre Kourtney i Khloe, Snookijin kolega iz šoua The Situation Sorentino, Kate Gosslin i Levi Johnston.

null

Većina ovih zvezda stekla je slavu preko rijalitija i ključ njihovog uspeha pojavljivanje je u medijima: „Pre deset godina biti previše u medijima značilo je kraj karijere. Danas je to potrebno kako bi se pojačavala gledanost rijalitija. Ako želite  da budete rijaliti zvezda trebaju vam te brojke“, ispričao je Gerry Philpott, direktor E-Polla za Forbes.

OSTAVI KOMENTAR