133
Kim Kardashian “ispalila” fanove u Londonu

Kim Kardashian “ispalila” fanove u Londonu

133
SHARE

Kim Kardashian trenutno se nalazi u Londonu, gde promoviše svoju novu liniju odeće koju je kreirala u saradnji sa poznatim britanskim brendom Dorothy Perkins.

Iako su je fanovi na Ostrvu dočekali sa oduševljenjem, Kim nije bila raspoložena za druženje sa njima. Naime, kada su je obožavaoci ugledali, zamolili su je da se fotografišu sa njom. Kim je na to odgovorila: “O, hvala, ali žao mi je, ja ne poziram.”

Kim je u London došla u pratnji dečka Kanye Westa i sestara Chloe i Courtney Kardashian.

9 KOMENTARA

  1. Khloe i Kourtney* … Mozda nije bila raspolozena, nije ni jedna zvijezda uvijek raspoolozena, i sama je rekla da je tamo zbog posla, juce ste postavili onu sliku s fanom a danas pisete kako ispaljuje fanove. Btw. nije fer al moramo ju razumiti :)

  2. Iskreno ne volim je kao i vecina planete ali ne mora ona svaki put da se fotografise i ne mora svaka zvezda stalno biti raspolozena da bi se slikala sa svojim fanovima…..

  3. Veoma profesionalno od nje. Ona je tu gde jeste zbog fanova i zbog khmkhm jos necega. Da li je toliko bila umorna da nije mogla da odvoji najvise 10 minuta sa fanovima kojima je to mozda prvi i poslednji put da je vide uzivo? Nije, nego se ponasa razmazeno i kao diva a to nije.

  4. Alo jeste vi normalni,sta branite ovu pornicarku…Zahvaljujuci onom snimku su je ljudi zapazili,bez toga bi bila niko i nista,i ponasa se kao poslednja idiotkinja,sto i jeste

  5. Ja nju iskreno ne volim,zato sto ne znam kakav je njen talenat.mislim da ono sto ona radi je sramotno a ne pohvalno!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.