508
Kim Kardashian ima više od 5 miliona sledbenika na Twitteru, hoće li...

Kim Kardashian ima više od 5 miliona sledbenika na Twitteru, hoće li stići Lady Gagu?

508
SHARE

Kim Kardashian probila je granicu od 5 miliona sledbenika na Twitteru te se time uvrstila među najveće zvezde društvenih mreža, Lady Gagu, Britney Spears i Justina Biebera. 29-godišnja lepotica redovno menja statuse na svom profilu, a bila je uz računar i kad je dobila broj njenih obožavalaca na Twitteru prešao pet miliona. “Sinoć sam bila zalepljena za svoj laptop kad sam videla da sam blizu dobijanja 5-milionitog sledbenika. Nisam mogla da verujem da se to događa! To je takav divan osećaj kad znam da vas ima toliko koji čitate moje tweetove”, napisala je starleta i dodala: “Ne mogu da verujem! Jako vas volim”.

Bujna reality zvezda neprestano je zahvaljivala svojim Twitter fanovima i pisala da je ta društvena mreža drži u dodiru s njima. “Kao da ste svi stalno uz mene”, napisala je. S obzirom na to da joj broj sledbenika dosta brzo raste, možda uskoro stigne Lady Gagu koja je odnedavno najpopularnija osoba na Twitteru s preko 6,6 miliona sledbenika.

15 KOMENTARA

  1. Ma brT Kim je CARICA!!!!!Sta swe radiii sestrama !!xDD Stalnoo je ona zrtwa xexex…Kojii Lik PozzZ za Kimm *_*

  2. Pratim skoro sve poznate licnost na twitter-u, ali nju ne pratim, uopste nzm ko je ona, ne razumem zasto je na twitter-u tako poznata a kad bi pitala moje drugarice za nju one bi me gledale bledo i pitale “A ko je Kim Kardashian?”

  3. pa kako ne shvatate?! ona je reality zvezda…nije nepoznata… kao i ovi npr. iz jersey shora itd… oni su REALITY ZVEZDE…. uz to, kim je poznata i kao zastitno lice MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGO brendova, marki (sminka cipele
    , garderoba….), poznata je i kao jedna od najlepsih zena na svetu i tako..msm -.-

  4. @alex…zabb sam da dodam..

    kad bi pitala moje drugarice za nju one bi me gledale bledo i pitale “A ko je Kim Kardashian?”

    ovo ne znaci da je kim nepoznata nego da su tvoje drugarice neupucene.. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.