Start Stars Hot News! Kim Kardashian i Kanye West u vezi?

Kim Kardashian i Kanye West u vezi?

SHARE

Iako je za majsko izdanje časopisa Cosmo izjavila kako nije ni blizu započinjanja nove romanse, izgleda da je Kim brzo promenila mišljenje.

null

Kim je naime viđena kako juče napušta stan Kanye Westa, a noć pre toga njih dvoje su proveli zajedno, na projekciji filma “Igre gladi.”  I nakon toga par je ostao nerazdvojan, pa su otišli na zajednički ručak a ostatak dana proveli po šoping centrima, trudeći se da budu na distanci kad bi uočili kamere.

null

Iako ni Kanye ni Kim ne žele da potvrde vezu, jedan izvor za časopis People tvrdi da su “Kim i Kanye tek počeli da izlaze” ali da trenutno samo pokušavaju da shvate  “kako im ide.” Da nečeg ipak ima govori i novi singl Kayne Westa, “Theraflu”, gde on repuje o svojim osećanjima prema Kim.

null

Neki od stihova u ovoj numeri glase: “I priznajem da sam zaljubljen u Kim, otprlike u isto vreme kad se ona zaljubila u njega…To je kul dušo, uradi svoju stvar…Sreća pa nisam rekao Jayu da ga izbaci iz tima.”

Kanye u ovom stihovima govori o Kiminom bivšem mužu Krisu Humphriesu a pominje i Jay-Zja zato što je igrom slučaja, upravo on vlasnik NBA tima Nju Džersi Nets, za koji Humphries nastupa.

OSTAVI KOMENTAR