203
Kim Kardashian: I dalje sam u vezi s Milesom Austinom, želim da...

Kim Kardashian: I dalje sam u vezi s Milesom Austinom, želim da napredujemo polako!

203
SHARE

Kim Kardashian opovrgla je glasine o prekidu veze s Milesom Austinom. Lepa starleta i igrač američkog fudbala zabavljaju se tokom leta, a veza im još uvek nije ozbiljna. Zbog toga su se pojavili napisi o tome da Kim želi ponovo biti potpuno slobodna te izlaziti i s drugim muškarcima. Starleta je to opovrgla te rekla da uživa u njihovim zajedničkim izlascima.

“Njemu je sada sredina sezone pa je fokusiran na sport, a je se pokušavam zabavljati te želim da se stvari među nama razvijaju stvarno polako”, kaže Kim i dodaje kako su definitivno u vezi. Dodaje kako joj majka stalno stvara pritisak da se napokon skrasi. “Ona to silno želi, više nego ja. U mojoj je dobi već imala četvero dece. No, ja uživam u ovom periodu života kada mogu biti potpuno sebična, nisam udata, nemam dece, mogu se koncentrirati isključivo na karijeru”, rekla je 29-godišnja lepotica.

10 KOMENTARA

    • ne bih, hvala…ja nisam homo kao ti…a ti si neki umobolnik ko se izivljava na ovom portalu jer ima mnoooogo kompleksa…uf sto volim da zezam budale kao sto si ti pusiceeeee

  1. ooo boze pa tako devojko konecno jedna pametna vjest od tebe a ne ovde mi flertujesh sa inosentni JUSTIN <3 GLupaca mrzim je stara zena i nishta drugo :@

  2. SANDRIČAK TI SI LEZBEJKA ŠUGAVA,STOKO NEOTESANA::::TI IMAŠ KOMPLEKSE,LJUBOMORNA SI NA MENE:::::KREŠI NINU,SAMA SI PRIZNALA DA SI LEZBEJKA,STOKO:::

  3. vlado prestani da napadash swe oko sebe!! ostawi nas na miru.. ziwi swOj ziwot malo,za promenu,i pusti nas da ziwimo swoje KAKO MI HOCEMO-NE KAKO NAM TI ODREDISH!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.