1414
Kim Kardashian garantuje: “Moje grudi su sasvim prirodne”

Kim Kardashian garantuje: “Moje grudi su sasvim prirodne”

1414
SHARE

Kim Kardashian ne voli kritike na svoj račun, a posebnoj joj smeta kada drugi govore da se podvrgla estetskim operacijama.

Zato je odmah demantovala navode o tome da je u grudi ugradila plastiku i tvrdi da su njene raskošne obline sasvim prirodne.

“Puno tračeva o plastici kruži uokolo, a ja sam prva koja je po tom pitanju potpuno iskrena. Moje sise su prave. Sto posto prirodne”, tvrdi Kim. Dodaje da su jedina pomagala koja koristi da bi joj dekolte izgledao što bolje grudnjaci i lepljive trake koje drže sve na svome mestu.

13 KOMENTARA

  1. Sta devojke ne smeju da imaju bujne grudi? 
    Ne moraju sve da ugrade silikone, neke priroda obdari.
    Ne moraju sve da budu kao daske bez silikona.
    Po njima bas svi moraju da ih imaju.-.-

  2. POoOoZzZic Malla sta radis? ♥♥♥ P.S. Vasa skola strajkuje msm da li idete u skolu? ♥♥♥♥

  3. omg, zasto joj nebi bile prirodne , pogledajte malo bolje, vidi se da nisu silikoni , jer silikoni izgledaju sasvim drugacije , mozda odredjenim osobama izgleda kao da ima silikone (jer te osobe imaju male grudi ) u mojoj porodici svi imaju velike grudi , znam da nisu silikoni jer moja mama ima iste takve , pa mozda i vece , a i ja imam vece sise …ali naravno mozda i nisu prave , mi to ne znmo morali bismo da joj budemo drugarice …. haha slim se :P

  4. [Izvinite na izrazu] Jebem vam vise i Kim i sve!Svaki dan nesto o njoj!Imala sam grip,pekla sam kolace,nemam silikonske grudi…Znate li vi o necemu pametno pisati,osim o KIM?!Samo neke gluposti o njoj pisete,umjesto da se posvetitie pravim zvijezdama…!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.