1169
Kim Kardashian donela tešku odluku: “Moja beba neće biti u šou”

Kim Kardashian donela tešku odluku: “Moja beba neće biti u šou”

1169
SHARE

null

Nema sumnje da Kim uživa u životu ispred kamera ali kaže da njen nerođeni sin ili kćerka sigurno neće slediti njene stope….osim ako to ne poželi.

Kimmy je gostovala u šou “Jimmy Kimmel Live”, zajedno sa sestrom Kourtney, gde je istakla: “Beba neće biti u šou”. Najveća rijaliti zvezda današnjice kaže da bi ta odluka jednog dana ipak mogla da se promeni: “Kad on ili ona odluče šta žele da rade, onda će to biti samo njihova odluka.” Kim kaže da i da je oduševljena time što su njene nećake već u rijalitiju. “Obožavam da vidim Masona i Penelope na TVu. Mason je glavna zvezda šoua, rekla bih.”

null

Kim kaže kako je odluku o tome da beba ne bude od najranijih dana na TV ekranima donela zajedno sa Kanyeom. “Od starta, odnosno od sad, to je lična odluka koju smo doneli Kanye i ja…pokušaćemo da ovu stvar držimo što dalje od javnosti, koliko god da je moguće.” Kourtney kaže da su je mučili isti problemi, ali da misli kako je donela pravu odluku. “Mnogo puta pomislim, to što su sa svojom mamom je najbolja stvar.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

16 KOMENTARA

  1. +23 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Sel,Tay.Swift,Jus,1D,Conor M.,Leon 4ever* BOY OF ICE AND FIRE*(ANA(my girlfriend temptress)SOFIJA(my sweetheart)SANDRA(my angel)PERKA(girl on fire))

    ni ne treba! ispravno je postupila!

  2. @Rihanna Navy neupucena sam u njihov zivot majka ih je terala da budu u sou i da ga osnuju O.o inace sestra joj je lepa i lepo se obukla

  3. halo hejteri ako je vase misljenje NO BODY CARES koji ku*ac radite na ovom postu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    meni je ona draga:) i ne vjerujem da ce jos dugo ici u teretanu.

  4. da li vi razumete da i ako je trudna ona ako ide u teretanu nece povrediti dete,vec je to dobro zato sto ce se lakse poroditi…ona e radi teske vezbe nego lake,link to stetoskop.info imate dole pise trudnoca pa procitajte da pise:svaka trudnica treba da ide u teretanu! i ko je u pravu dr. specijalista ili vi glupaci?!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.