Start Stars Hot News! Kim Kardashian donela tešku odluku: “Moja beba neće biti u šou”

Kim Kardashian donela tešku odluku: “Moja beba neće biti u šou”

SHARE

null

Nema sumnje da Kim uživa u životu ispred kamera ali kaže da njen nerođeni sin ili kćerka sigurno neće slediti njene stope….osim ako to ne poželi.

Kimmy je gostovala u šou “Jimmy Kimmel Live”, zajedno sa sestrom Kourtney, gde je istakla: “Beba neće biti u šou”. Najveća rijaliti zvezda današnjice kaže da bi ta odluka jednog dana ipak mogla da se promeni: “Kad on ili ona odluče šta žele da rade, onda će to biti samo njihova odluka.” Kim kaže da i da je oduševljena time što su njene nećake već u rijalitiju. “Obožavam da vidim Masona i Penelope na TVu. Mason je glavna zvezda šoua, rekla bih.”

null

Kim kaže kako je odluku o tome da beba ne bude od najranijih dana na TV ekranima donela zajedno sa Kanyeom. “Od starta, odnosno od sad, to je lična odluka koju smo doneli Kanye i ja…pokušaćemo da ovu stvar držimo što dalje od javnosti, koliko god da je moguće.” Kourtney kaže da su je mučili isti problemi, ali da misli kako je donela pravu odluku. “Mnogo puta pomislim, to što su sa svojom mamom je najbolja stvar.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR