257
Kim Kardashian demantuje: Nema nikakvu nameru da napusti rijaliti

Kim Kardashian demantuje: Nema nikakvu nameru da napusti rijaliti

257
SHARE

null

Časopis DuJuor nagovestio je kako bi Kimmy mogla da napusti svoj dosadašnji način života i posveti se ulozi majke i supruge, ali ona je sad direktno odbacila tu mogućnost.

null

Na svom oficijalnom blogu, Kim je napisala: “Znam da su mnogi od vas pročitali intervju u magazinu Dujour koji sam uradila. U članku su me upitali da li ću nastaviti da snimam “Keeping Up with the Kardashians” a kao što znate, mi smo ekstremno ponosni na taj šou i snimaćemo ga barem do kraja desete sezone. Šou ostaje moj prioritet broj 1 i to je važan deo mog života u kojem uživam. To mi daje retku priliku da podelim deo svog života sa svima vama i to je ono što je zbližilo moju porodicu.”

null

“Radujem se novoj sezoni i budućnosti. Činjenica je da imam mnogo ciljeva koje još uvek želim da dostignem i postignem pa ne znam gde ću biti za par godina, ali radujem se nastavku putovanja.”

null

IZVOR: Life Content

8 KOMENTARA

  1. +9 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA and PERKA) *_* NENAD JE LJUBAV MOGA ŽIVOTA!

    Zasto me ovo ne cudi,pa svima njima je vazno da zgrnu lovu u džep,ne bi oni htjeli da ikada prestanu snimati sou..Ne,ne.. -.-”
    Lupajte minuse koliko hocete,al ovo je moje misljenje i boli me briga!

  2. Znala sam ja ovo. Ta se rodila sa kamerom -.- pozalit ce ona, nije lako imat dijete na TV, kad-tad ce htjet privatnost.  Uostalom, sta smo mogli ocekivat, to je Kardashian. 

  3. Ljudi shvatite (ili ne morate) to je njen nacin zivota time se proslavila zasto bi’ tako lako odustaala od toga. Ne zelim da hejtujem niti da se svadjam jer mi je taj njihov show onako okej.. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.